Laadukkaat lattiapinnoitukset jo vuodesta 1976

Lattiapinnoitus

Oy Byggma Ab tarjoaa asiantuntevaa ja laadukasta lattiapinnoitusta yritysten, teollisuuden ja yksityisten tarpeisiin. Olemme asentaneet erilaisia lattiapinnoituksia jo yli 40 vuoden ajan erilaisiin tiloihin kuten kouluihin, omakotitaloihin, kylpyhuoneisiin, teollisuudelle erilaisiin tiloihin, huoltoasemille, autotalleihin, sairaaloihin, teknisiin tiloihin sekä moniin muihin Suomen eteläisemmällä puolella, Lempäälästä käsin noin 250km säteellä.

Eli mikäli tarvitset, toisinaan massalattia nimellä kulkevaa, lattiapinnoitusta esimerkiksi alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Turku, Tampere, Vaasa, Jyväskylä, Mikkeli, HyvinkääPori, Lahti, Porvoo, Rauma tai muualla eteläisemmän Suomen puolella sijaitsevassa kohteessa niin ota yhteyttä!

Pyydä tarjous!

Monipuolinen pinnoitettu lattia

Pinnoitettu lattia on ominaisuuksiensa ansiosta erittäin monipuolinen, kestävä ja käytännössä lähes jokaiseen tilaan sopiva. Oikealla pinnoitevalinnalla taataan kestävä sekä kustannustehokas lattiaratkaisu eri tiloihin. Käyttämämme lattiapinnoitteet ovat akryylipinnoite, polyuretaanipinnoite, epoksipinnoite, elastomeeripinnoite sekä ucretepinnoite. Ota yhteyttä ja autamme mielellämme oikean lattiapinnoitteen valinnassa!

Monipuoliset ratkaisut eri kohteiden lattiapinnoituksiin.

Lattiapinnoitteemme

 • Akryylibetoni eli akryylipinnoite
  • Esimerkiksi keittiön, kylmähuoneen ja lastauslaitureiden pinnoittamiseen
 • Polyuretaanipinnoite
  • Laajasti käytetty mm. kouluissa, sairaaloissa, päiväkodeissa ja toimistoissa
 • Epoksipinnoite
  • Esimerkiksi raskaan kulutuksen tiloihin kuten varastoihin ja julkisiin tiloihin joissa kävellään runsaasti
 • Elastomeeripinnoite
  • Erikoistiloihin kuten IV-konehuoneisiin tai muihin teollisuuden tiloihin
 • Ucretepinnoite
  • Erittäin vaativiin käyttötarkoituksiin joissa lattian tulee kestää lämpöä, kemikaaleja ja iskuja

Toteutamme vahvalla alan kokemuksella kaiken kokoiset kohteet. Jos lattiat tarvitsevat pinnoitusta, ei mikään urakka ole liian pieni tai suuri meille!

Ota yhteyttä ja voimme käyttötarkoituksen perusteella suositella juuri Teille sopivaa lattiapinnoitusta!

Tutustu tehtyihin kohteisiimme »

Lattiapinnoituksen avulla saadaan kestävät lattiat jokaiseen kohteeseen

Olemme yli 40 toimintavuotemme aikana pinnoittaneet lattioita useassa kohteessa aina kouluista, teollisuustiloihin ja myymälöistä konehuoneisiin. Ota meihin yhteyttä ja pystymme suosittelemaan juuri kohteeseesi sopivaa pinnoitemateriaalia. Oikein valitulla pinnoitemateriaalilla ja ammattimaisella työnjäljellä varmistetaan onnistunut helppohoitoinen ja pitkäikäinen lattia pitkälle tulevaisuuteen.

Miksi valita lattiapinnoitus?

Lattiapinnoituksen etuna muihin lattiaratkaisuihin verrattuna on mm. täysi saumattomuus. Tämän ansiosta lattiapinnoite on täysin eristävä ja todella hygieeninen ratkaisu. Muita etuja ovat mm:

 • Lattiapinnoitteen voi asentaa aikaisessa vaiheessa
 • Vähäinen ylläpidon tarve, perus ylläpito riittää
 • Sopivat monipuolisesti niin uudis- kuin saneerauskohteisiin.

Kovalla käytöllä olevat kohteet kuten parkkihallit, myymälät, lastauslaiturit, erinäiset varastotilat yms. vaativat lattialta paljon ja mm. näihin käyttötarkoituksiin lattiapinnoitus tarjoaa kestävää ja pitkäikäistä lattiaratkaisua. Lattiapinnoite suojaa ja kestää mm. mekaanista rasitusta, raskasta kuormitusta ja hankausta, haitallisia aineita sekä lämpötilojen vaihteluita.

Asennamme akryylilattiat, polyuretaanilattiat, epoksilattiat, elastomeerilattiat sekä ucretelattiat aina tarpeeseen vastaten. Olipa kyseessä kodin kylpyhuone, betonilattian pinnoitus tai vaativa teollisuuden varastotila niin pystymme valitsemaan oikean lattiamateriaalin joka tukee tilan käyttötarkoitusta, pysyy kunnossa sekä on mahdollisimman helppo ylläpidettävä.

Ota meihin yhteyttä ja valitaan juuri teidän käyttötarkoitukseenne sopiva lattiapinnoite.

Ota yhteyttä

Lattiapinnoitusta voidaan kutsua myös nimellä massalattia

Toisinaan lattiapinnoitusta voidaan kutsua myös nimellä massalattia. Mm. akryylimassalla, epoksilla tai polyuretaanimassalla pinnoitettua lattiaa voidaan kutsua massalattiaksi. Massalattiaa voidaan verrata samalla materiaalilla maalattuun lattiaan sillä molemmissa tapauksissa asennustapa ja ulkonäkö vastaavat hyvin pitkälti toisiaan. Massalattia on kuitenkin aina maalattua lattiaa paksumpi ja tämän myötä kestävämpi vaihtoehto. Jos etsit massalattian tekijää niin ota yhteyttä!

Käyttämämme lattiapinnoitusmenetelmät

AKRYYLIPINNOITUS

Akryylipinnoite on kestävä ja helppohoitoinen valinta
vaativiin ja kovan kulutuksen kohteisiin.

Lue lisää »

POLYURETAANI-PINNOITUS

Polyuretaani on ominaisuuksiltaan monipuolinen ja kestävä pinnoite. Soveltuu niin koville kuin joustavillekin pinnoille.

Lue lisää »

EPOKSIPINNOITUS

Epoksi on iskunkestävä ja helppohoitoinen pinnoite. Soveltuu erinomaisesti myös kotitalouden kohteisiin.

Lue lisää »

ELASTOMEERI-PINNOITE

Elastomeeripinnoitettu lattia kestää kulutusta, kemikaaleja sekä jatkuvaa vesiupotusta.

Lue lisää »

Nanten Oy

Oy Byggma Ab

Leikkikentäntie 24

37560 LEMPÄÄLÄ

Y-tunnus 0225494-4

Ota yhteyttä!

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Laskutustiedot

Toimialueemme:

Helsinki, VantaaEspooTurkuTampere, Vaasa, Jyväskylä, Mikkeli, HyvinkääPoriLahti, Porvoo, Rauma sekä muualla eteläisemmässä Suomessa noin 250km säteellä Tampereesta.