Laadukkaat lattiapinnoitukset jo vuodesta 1976

EPOKSIPINNOITE ELI EPOKSILATTIA SOPII KOVAAN KULUTUKSEEN

 

Epoksipinnoite eli epoksilattia on iskunkestävä, näyttävä, helppo pitää puhtaana ja hyvin monikäyttöinen lattiapinnoite. Se soveltuu kestävyytensä vuoksi kovaan kulutukseen esimerkiksi teollisuus- ja varastotiloihin tai autohalleihin. Epoksipinnoitteesta saa myös näyttävän, helppohoitoisen ratkaisun vaikkapa myymälään, kerhohuoneisiin,  ja näyttelytiloihin. Epoksilattia on vesitiivis, joten tämä mahdollistaa epoksilattian asennuksen esimerkiksi saunaan, suihkuun, kylpyhuoneeseen tai muihin märkätiloihin.

Epoksilattia sopii myös kotiin ja autotalliin

Kotitalousasiakkaillemme teemme epoksipinnoitteella esimerkiksi autotallin lattian pinnoitukset, johon epoksipinnoite soveltuu vaihtoehdoista parhaiten. Epoksipinnoite on ammattilaisen tekemänä pitkäikäinen, täysin kova ja joustamaton, mikä tekee siitä kestävän ja helppohoitoisen ratkaisun. Unohtamatta tietenkään epoksin näyttävyyttä: epoksipinnoite voidaan jättää joko hyvin kiiltäväksi, tai lakata kotoisamman mattapintaiseksi.

 

Epoksipinnoitteen ominaisuudet

Ѵ Pinnoite on materiaalina iskunkestävä, kova ja joustamaton.
Ѵ Pinnoite on mahdollista kuvioida ja värjätä RAL-kartan mukaisin värein (värivaihtoehtoja sadoittain).
Ѵ Pinta tasoittuu itsestään, mikä helpottaa asennusta.
Ѵ Epoksipinnoitteen vahvuus alkaa 2 millimetristä.
Ѵ Asennuksen yhteydessä tapahtuvat hionnat toteutetaan ilman pöly- ja likahaittoja.
Ѵ Pinnoitteen karkeus on helposti säädettävissä.
Ѵ Kova ja kestävä lattiapinnoite on myös helppohoitoinen.
Ѵ Pinta pysyy hyvin pitävänä myös märkänä ollessaan.
Ѵ Epoksipinnoitteella on M1-luokittelu.
Ѵ Täysin kovien ja joustamattomien vaihtoehtojen lisäksi epoksipinnoitteesta löytyy myös läpihengittävämpi vaihtoehto esimerkiksi kellariin, jossa on vaarana altapäin tuleva kosteus.

 

Epoksipinnoitus on täysin kuiva noin 7 vuorokauden kuivumisen jälkeen.

Teemme epoksilattiat eli epoksi lattiapinnoitteet noin 250 säteellä Tampereesta

Lähdemme liikkeelle Lempäälästä, aivan Tampereen naapurista, josta käsin pääsemme helposti kohteisiin noin 250km säteellä. Teemme epoksilattiat mm. seuraavissa kaupungeissa: Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Tampere, Hämeenlinna, Hyvinkää, Jyväskylä, Mikkeli, Vaasa, Riihimäki, Pori, Lahti ja Porvoo. Kysy epoksipinnoitusta tarvittaessa myös muualle!

Pyydä tarjous epoksipinnoittamisesta

Olemme tehneet epoksipinnoitusta esimerkiksi Raision ABC:lle, Autotalo Laakkosen tiloihin ja Metson kirjastoon. Palvelemme monipuolisesti kotitalouksia, taloyhtiöitä, yrityksiä sekä rakennusliikkeitä. Korjaamme myös teollisuuden rikkoutuneita epoksilattioita. Kun tarvitset ammattilaisen tekemän epoksipinnoitteen remontti- tai uudiskohteeseen, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Autotallin lattian pinnoittaminen epoksilla
Kiinnostaisiko autotallin lattian pinnoittaminen epoksilla? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous
– muista, että työmme on kotitalousvähennyskelpoista!
Lue lisää kotitalousvähennyksestä »

Miksi valita Byggma epoksilattian tekijäksi?

Olemme olleet lattiapinnoitusalalla yli 45 vuotta, jonka aikana olemme ehtineet tekemään monenlaisia epoksilattioita sekä muita pinnoituksia mm. sairaaloihin, kouluihin, erilaisiin teollisuustiloihin, päiväkoteihin, omakotitaloihin, autotalleihin, kauppoihin, huoltoasemille sekä moniin muihin. Kohteiden koot ovat vaihdelleet pienemmistä muutamien kymmenien neliöiden lattioista suurempiin tuhansien neliöiden urakoihin.

Autamme myös mielellämme oikean lattiamateriaalin valinnassa! Ota vain yhteyttä ja pystymme yhdessä määrittelemään parhaan mahdollisen pinnoitteen kuhunkin tilaan. Olipa työ kuinka suuri tahansa panostamme aina laadukkaaseen työnjälkeen, viimeisteltyyn lopputulokseen – meidän jälkiämme ei tarvitse siivota jälkikäteen – sekä pitäviin aikatauluihin. Kun etsit lattiapinnoituksen ammattilaista niin ota yhteyttä!

 

Käyttämämme lattiapinnoitusmenetelmät

AKRYYLIPINNOITUS

Akryylipinnoite on kestävä ja helppohoitoinen valinta
vaativiin ja kovan kulutuksen kohteisiin.
Lue lisää »

POLYURETAANI-PINNOITUS

Polyuretaani on ominaisuuksiltaan monipuolinen ja kestävä pinnoite. Soveltuu niin koville kuin joustavillekin pinnoille.
Lue lisää »

EPOKSIPINNOITUS

Epoksi on iskunkestävä ja helppohoitoinen pinnoite. Soveltuu erinomaisesti myös kotitalouden kohteisiin.
Lue lisää »

ELASTOMEERI-PINNOITE

Elastomeeripinnoitettu lattia kestää kulutusta, kemikaaleja sekä jatkuvaa vesiupotusta.
Lue lisää »

Nanten Oy

Oy Byggma Ab

Leikkikentäntie 24

37560 LEMPÄÄLÄ

Y-tunnus 0225494-4

Ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Laskutustiedot

Toimialueemme:

Helsinki, VantaaEspooTurkuTampere, Vaasa, Jyväskylä, Mikkeli, Hyvinkää, PoriLahti, Porvoo sekä muualla eteläisemmässä Suomessa noin 250km säteellä Tampereesta.