Laadukkaat lattiapinnoitukset jo vuodesta 1976

Lattiapinnoitus Helsinki – Laadukasta ja ammattitaitoista palvelua yli 45 vuoden kokemuksella

Oy Byggma Ab on vuosikymmenten kokemuksella tarjonnut laadukasta lattiapinnoitusta yrityksille, teollisuudelle ja yksityisille. Olemme erikoistuneet asentamaan erilaisia lattiapinnoituksia erilaisiin tiloihin, kuten kouluihin, omakotitaloihin, kylpyhuoneisiin, teollisuustiloihin, huoltoasemille, autotalleihin, sairaaloihin, teknisiin tiloihin ja moniin muihin kohteisiin. Olipa kyseessä betonilattian tai jonkin muun materiaalin pinnoitus, niin ota yhteyttä. Lattiapinnoitukset ammattitaidolla Helsingin alueella Oy Byggma Ab:lta

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous lattiapinnoituksesta Helsingin alueella!

Pinnoitettu lattia on monipuolinen ja kestävä ratkaisu

Tarjoamme monipuolista pinnoitettua lattiaratkaisua, joka soveltuu käytännössä jokaiseen tilaan. Oikean pinnoitteen valinnalla varmistamme kestävän ja kustannustehokkaan lattiaratkaisun erilaisiin tiloihin. Valikoimaamme kuuluvat akryylipinnoite, polyuretaanipinnoite, epoksipinnoite, elastomeeripinnoite ja ucretepinnoite. Autamme mielellämme oikean lattiapinnoitteen valinnassa.

Monipuoliset ratkaisut eri kohteiden lattiapinnoituksiin.

Käyttämämme lattiapinnoitteet

 • Akryylibetoni eli akryylipinnoite
  • Esimerkiksi keittiön, kylmähuoneen ja lastauslaitureiden pinnoittamiseen
 • Polyuretaanipinnoite
  • Laajasti käytetty mm. kouluissa, sairaaloissa, päiväkodeissa ja toimistoissa
 • Epoksipinnoite
  • Esimerkiksi raskaan kulutuksen tiloihin kuten varastoihin ja julkisiin tiloihin joissa kävellään runsaasti
 • Elastomeeripinnoite
  • Erikoistiloihin kuten IV-konehuoneisiin tai muihin teollisuuden tiloihin
 • Ucretepinnoite
  • Erittäin vaativiin käyttötarkoituksiin joissa lattian tulee kestää lämpöä, kemikaaleja ja iskuja

Toteutamme vahvalla alan kokemuksella erikokoisia kohteita. 

Ota yhteyttä ja voimme käyttötarkoituksen perusteella suositella juuri Teille sopivaa lattiapinnoitusta!

Lattiapinnoituksen avulla saadaan kestävät lattiat jokaiseen kohteeseen Helsingin alueella

Olemme yli 45 toimintavuotemme aikana pinnoittaneet lattioita useassa kohteessa aina kouluista, teollisuustiloihin ja myymälöistä konehuoneisiin. Ota meihin yhteyttä ja pystymme suosittelemaan Helsingissä sijaitsevaan kohteeseesi sopivaa pinnoitemateriaalia. Oikein valitulla pinnoitemateriaalilla ja ammattimaisella työnjäljellä varmistetaan onnistunut helppohoitoinen ja pitkäikäinen lattia pitkälle tulevaisuuteen.

Tutustu tehtyihin kohteisiimme »

Lattiapinnoitus on valinta, joka tarjoaa lukuisia etuja

Miksi valita lattiapinnoitus? Lattiapinnoituksella on useita etuja muihin lattiaratkaisuihin verrattuna. Ensinnäkin, lattiapinnoite on täysin saumaton, mikä tekee siitä eristävän ja erittäin hygieenisen vaihtoehdon. Lisäksi sen ylläpitotarve on vähäinen, mikä helpottaa käyttäjän arkea.

Lattiapinnoitus voidaan asentaa jo varhaisessa vaiheessa rakennusprojektia, mikä tuo joustavuutta sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Erityisesti kohteissa, joissa lattia joutuu kovaan käyttöön, kuten parkkihalleissa, myymälöissä, lastauslaitureilla ja erilaisissa varastotiloissa, lattiapinnoitus tarjoaa kestävän ja pitkäikäisen ratkaisun. Pinnoite suojaa lattiaa mekaaniselta rasitukselta, raskaalta kuormitukselta, hankaukselta, haitallisilta aineilta sekä lämpötilojen vaihteluilta.

Monipuoliset vaihtoehdot

Tarjoamme erilaisia lattiapinnoitevaihtoehtoja, kuten akryylilattiat, polyuretaanilattiat, epoksilattiat, elastomeerilattiat ja ucretelattiat, jotka vastaavat erilaisiin tarpeisiin. Olipa kyseessä kotitalon kylpyhuone tai vaativa teollisuuden varastotila, pystymme valitsemaan sopivan lattiamateriaalin, joka tukee tilan käyttötarkoitusta, kestää hyvin ja on helppo ylläpitää.

Ota yhteyttä, niin autamme teitä valitsemaan juuri teidän tarpeisiinne sopivan lattiapinnoitteen.

Myös massalattiat Helsingin alueella

Toisinaan lattiapinnoitusta voidaan kutsua nimityksellä massalattia. Mm. akryylimassalla, epoksilla tai polyuretaanimassalla pinnoitettua lattiaa voidaan kutsua massalattiaksi. Massalattiaa voidaan verrata samalla materiaalilla maalattuun lattiaan sillä molemmissa tapauksissa asennustapa ja ulkonäkö vastaavat hyvin pitkälti toisiaan. Massalattia on kuitenkin aina maalattua lattiaa paksumpi ja tämän myötä kestävämpi vaihtoehto. Jos etsit massalattian tekijää Helsingissä niin ota yhteyttä!

Käyttämämme lattiapinnoitusmenetelmät

AKRYYLIPINNOITUS


Akryylipinnoite on kestävä ja helppohoitoinen valinta
vaativiin ja kovan kulutuksen kohteisiin.

Lue lisää »

POLYURETAANI-PINNOITUS

Polyuretaani on ominaisuuksiltaan monipuolinen ja kestävä pinnoite. Soveltuu niin koville kuin joustavillekin pinnoille.

Lue lisää »

EPOKSIPINNOITUSEpoksi on iskunkestävä ja helppohoitoinen pinnoite. Soveltuu erinomaisesti myös kotitalouden kohteisiin.


Lue lisää »

ELASTOMEERI-PINNOITE

Elastomeeripinnoitettu lattia kestää kulutusta, kemikaaleja sekä jatkuvaa vesiupotusta.

Lue lisää »

Nanten Oy

Oy Byggma Ab

Leikkikentäntie 24

37560 LEMPÄÄLÄ

Y-tunnus 0225494-4

Ota yhteyttä!

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Laskutustiedot

Toimialueemme:

Helsinki, VantaaEspooTurkuTampere, Vaasa, Jyväskylä, Mikkeli, HyvinkääPoriLahti, Porvoo, Rauma sekä muualla eteläisemmässä Suomessa noin 250km säteellä Tampereesta.